Ondersteuning door stil fonds!

In het voorjaar van 2019 hebben we via een tussenpersoon een aanvraag kunnen indienen bij een ‘stil fonds’ dat initiatieven als het onze ondersteunt, maar anoniem wenst te blijven. Dat heeft geleid tot een grote financiële ondersteuning voor een reeks acties om de kleuterschooltjes te verbeteren en voort te zetten!

Allereerst gaat er geld naar de Escola da Fraternidade voor een hoognodige renovatie van het pand, nieuw onderwijsmateriaal en scholing voor leerkrachten. De renovatie is al gestart! Daarnaast gaat er geld naar Livro Em Roda om de bibliotheek te kunnen voortzetten, en tenslotte wordt het werk van de twee pedagogen bij APIS financieel ondersteund.

Wij zijn enorm blij met deze steun, die ervoor zorgt dat we de schooltjes beter kunnen ondersteunen in hun belangrijke werk!