Warning: Undefined variable $ub in /home/snsjnfkkjo/domains/kleutercentrabrazilie.nl/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/snsjnfkkjo/domains/kleutercentrabrazilie.nl/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Escola da Fraternidade: Juni 2019: renovatie van het pand! – Stichting Vrienden van Kleutercentra in Brazilië

Escola da Fraternidade: Juni 2019: renovatie van het pand!

Met ondersteuning van een stil fonds kan Adalberto een broodnodige renovatie aan het pand van de Escola laten uitvoeren. De laatste 20 jaar zijn de muren van het gebouw aan de buitenkant aangetast door het tropische zeeklimaat en ze hebben een flinke opknapbuurt nodig. De muren en de uitbouw worden opnieuw betegeld. Het werk is al mooi op gang!